Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Χουντική άρση ασύλου για τα Συμβούλια Διοίκησης

Στις 22/2/2012, στο ΤΕΙ Λαμίας επρόκειτο να επαναληφθεί η προσπάθεια εκλογής Συμβουλίου Διοίκησης. Την ώρα που διεξαγόταν Γενική Συνέλευση των φοιτητών, δυνάμεις της αστυνομίας με τη συνοδεία εισαγγελέα μπήκαν στο χώρο του ιδρύματος και προχώρησαν σε 20 ελέγχους στοιχείων και 4 προσαγωγές.

Πηγές: alterthess και IteaNet 

Μετά τ' απανωτά στραπάτσα που υπέστη το Υπουργείο Παιδείας και κατ' επέκταση η αντιλαϊκή κυβέρνηση με τις συνεχείς ακυρώσεις των εκλογών για τα Συμβούλια Διοίκησης που ορίζει ο νέος νόμος-οδοστρωτήρας, πλέον δείχνει πως έχει αποφασίσει να πετύχει εφαρμογή του νόμου με κάθε κόστος κι εκβιασμό. Ήδη έχουν ανακοινωθεί οι ημερομηνίες για τουλάχιστον άλλα 8 Συμβούλια Διοίκησης, κι η εκστρατεία συκοφάντησης και τρομοκράτησης που ξεκίνησε δείχνει πως επενδύουν πολλά στην εκλογή τους.

Οι φοιτητές δεν τρομοκρατούνται!

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι σε όλη την επικράτεια
θα υπερασπιστούν τις αποφάσεις τους,
κόντρα στο σύγχρονο ολοκληρωτισμό!

Αυτός ο νόμος θα μείνει στα χαρτιά, κι αυτό μόνο μέχρι να τον ανατρέψει το φοιτητικό κίνημα!


Όσον αφορά τις εκλογές των Συμβουλίων Διοίκησης, πήραμε την πρωτοβουλία να περάσουμε τις ημερομηνίες τους στο ημερολόγιο του blog μας, ώστε να βοηθήσουμε στο να είναι συγκεντρωμένες και διαθέσιμες σε κάθε σχήμα της Ε.Α.Α.Κ.

Για να είναι όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστο και χρήσιμο αυτό το εγχείρημα, θα θέλαμε να παρακαλέσουμε κάθε σχήμα και κάθε σύντροφο και συναγωνιστή που επισημαίνει κάποιο λάθος, κάποια παράλειψη, ή που μαθαίνει και πιστοποιεί κάποια αλλαγή ημερομηνίας ή νέα ανακοίνωση για Συμβούλιο Διοίκησης, να μας στείλει ένα e-mail στο rafeaak@gmail.com, ώστε να το διορθώσουμε αναλόγως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου