Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Υπερβολή το "σχολείο Coca-Cola"; Δε νομίζω!

Διαβλέπαμε οι αριστεροί τη "σύσφιξη των δεσμών" μεταξύ εκπαίδευσης κι επιχειρήσεων, και μιλούσαμε προβοκατόρικα για το "σχολείο Coca-Cola που θα ερχόταν.

Για όσους θεωρούσαν "γραφική κινδυνολογία" μια τέτοια εξέλιξη είναι το ακόλουθο screenshot, το οποίο προήλθε από την εξής σελίδα: https://www.facebook.com/tosxoleiopoutheleis

(click για μεγέθυνση)

Μια μικρή περιήγηση στη σελίδα δείχνει πως η "Coca-Cola 3Ε" ξεκίνησε αυτή τη σελίδα στην οποία ψηφίζει κανείς για το ποιό σχολείο έχει... μεγαλύτερη ανάγκη επιχορήγηση της Coca-Cola για ν' ανακαινιστεί!

Ήρθε δηλαδή η πολυεθνική που έχει ρίξει τον υδροφόρο ορίζοντα της Ινδίας σε βάθος... υποθαλάσσιου ρήγματος και διασφαλίζει τα κέρδη της με πλείστες "ελαφρύνσεις" να εκμεταλλευτεί την άθλια κατάσταση πολλών σχολείων ανά την Ελλάδα για να διαφημιστεί ως φιλανθρωπικό ίδρυμα!

Αυτές οι υποκρισίες δεν ξεγελούν κανέναν! Δε θα μας πείσουν ότι έχουν το "καλό μας" στο μυαλό τους τα ζόμπι του κέρδους.

Το μόνο που ξέρουν καλά να κάνουν άλλωστε, είναι οι διαφημίσεις με αγιοβασίληδες και το να πετάνε τα λύματά τους στα ποτάμια της Ινδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου