Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

"Σιγά μην κλάψω...ΣΙΓΑ ΜΗ ΦΟΒΗΘΩ!"

Τρία χρόνια μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα οι φασίστες της Χρυσής Αυγής και οι συνεργοί τους συνεχίζουν να κυκλοφορούν ατιμώρητοι. Η ελληνική δικαιοσύνη μετά την μεγάλη αγωνία που έδειξε αρχικά για την τιμωρία τους αποδεικνύει πλέον ότι οι διώξεις αυτές δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μία προσπάθεια για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, να παγώσει δηλαδή όλο το αντιφασιστικό κίνημα που είχε ξεσπάσει μετά την δολοφονία του Φύσσα. Δεν περιμέναμε όμως τίποτα άλλο, από τη στιγμή κατά γενική παραδοχή πολλών νομικών γίνεται προσπάθεια απαλλαγής των κρατουμένων από τις κατηγορίες ηθικής αυτουργίας, και η εστίαση στη φυσική αυτουργία. Αυτό αποτελεί πολιτική επιλογή ξεπλύματος των κεντρικών πολιτικών στελεχών της Χρυσής Αυγής, κάτι που υποβοηθάται από τη στάση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με τη συχνή θεσμική αναγνώριση της Χρυσής Αυγής σε κοινοβουλευτικό επίπεδο και την ταυτόχρονη διατήρηση των φασιστικών μορφωμάτων μέσα στο κράτος, και ιδιαίτερα στους κατασταλτικούς μηχανισμούς.

Δεν τρέφουμε αυταπάτες, αναγνωρίζουμε πως ο φασισμός, που καλλιεργείται εν μέσω κρίσης από το κεφάλαιο για να χτυπήσει τον εργαζόμενο πληττόμενο κόσμο και οποιαδήποτε μορφή οργανωμένης συγκρότησης του να διεκδικεί τα δικαιώματα του, δεν τσακίζεται από το κράτος, αλλά χρησιμοποιείται για την περαιτέρω χειραγώγηση των μαζών.

Η απάντηση της νεολαίας στο σήμερα, απέναντι στην μισαλοδοξία, τον ρατσισμό και το μίσος που της καλλιεργούν, πρέπει να περιλαμβάνει την ολοκληρωμένη επίγνωση του τί είναι ο φασισμός και ακόμα σημαντικότερα ποιά συμφέροντα έρχεται αυτός να υπηρετήσει. Συμφέροντα όπως ακόμα περισσότερη φτώχεια, πείνα, δυστυχία, μίσος, ξενοφοβία, ρατσισμό, ομοφοβία κλπ. Και όλα αυτά για να βγει ακόμα πιο κερδισμένο το κεφάλαιο σε βάρος των ζωών μας και του μέλλοντος μας.

Γι’ αυτό και δεν ξεχνάμε ποτέ ότι οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής και κάθε παρόμοιας οργάνωσης είναι το μακρύ χέρι του συστήματος και το μαζικό κίνημα νεολαίας, εργαζομένων κλπ θα τσακίσει και αυτούς και το σύστημα που τους γεννά και τους θρέφει.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ 5:30 ΜΜ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου